Uittreding: niks aan de hand

Uittreding

Er bestaan velen ervaringen die worden uitgelegd als zijnde een uittreding. Ermee wordt bedoeld dat je ziel je lichaam verlaat, terwijl je gewoon in leven bent en blijft. Het is dus geen BDE ervaring, maar iets dat je zelf stuurt.

Echte uittredingen zijn lastig te realiseren omdat er heel veel afleidingen kunnen zijn die je poging verstoren; denk aan partners, kinderen, huisdieren, burengerucht en andere onverwachte geluiden.
Lucide dromen en remote viewing kunnen ook een suggestie van een uittreding opwekken.

Bij een echte uittreding blijft de weg terug altijd open en veilig. Het is immers een samenspel van je ziel, je gids en andere energieën. Er kan niets even stiekem naar binnen "glippen".

Ieder mens heeft minstens 1 eigen spirituele gids, ook wel beschermengel genoemd. Deze heeft de taak je te adviseren en je te beschermen. Maar tegelijk heeft ieder mens in alle omstandigheden ook nog steeds een eigen wil, dus kan hij tegen het advies ( gevoel) van de gids toch iets ander gaan besluiten.

Hoe dan ook, er kan je niets gebeuren. Je lichaam, je geest en je ziel zijn en blijven een geheel, ook bij een uittreding. Jullie horen bij elkaar, ook zonder bij elkaar te zijn.

Geruststellend, nietwaar?