Dit was in 1679!

Aliens inside!

Oktober 2013

Het Turkse UFO geval uit 2007 bestudeerd. De UFO en de inzittenden Grey's zijn duidelijk te zien. Het is definitief gebleken geen bedrog te zijn. Kijk naar de video via deze link >> http://tinyurl.com/qdlg49v

Mega UFO volgt ISS

09/09/13

Enorme UFO ter grootte van een slagschip gefilmd met twee nachtzichtcamera's vlak na het passeren van het ISS boven Melbourne, Australië.

Volg deze link om de opnames te zien en te horen.
http://tinyurl.com/ovxhwb5


Cool

Vailixi. Wen er maar aan.

08/09/13

Vailixi is een oude Indiase naam voor deze buitenaardse machines die zich zonder vleugels en zonder zichtbare of hoorbare motoren voortbewegen. Met vliegen heeft het niks te maken en met een zeppelin ook niet mocht je dat denken.

Kortgeleden is er weer eentje betrapt in Brazilië en wel op 30-08-2013. Bekijk de duidelijke slideshow via de link hieronder!

http://tinyurl.com/oe2jb5d


Cool

UFO-paranormaal symbiose

25/01/13

Alles is één. Russische docu over M.I.B. maar toont veel meer. 47 minuten zeer interessante - (slecht) Engels ondertitelde- info met spectaculaire en nooit eerder vertoonde beelden. MUST SEE. Maar dan Russisch: Должны видеть


http://tinyurl.com/ap2hepe

Mag je niet missen. Echt.

UFO met pech?

15/02/13

Ufo gefilmd in 2006 boven Stirling, Schotland. De opname is gestabiliseerd zodat het object vrijwel altijd centraal in beeld is. Het lijkt erop dat er iets niet in orde is met het machien. Stel je de piloten voor die het apparaat in de lucht houden terwijl ze proberen de boel onder controle te krijgen. Alles is beter dan neerstorten, gevangen genomen worden en de technologie weg te geven. Waarna er echt een enorme hoop heisa op Aarde zou ontstaan.

Zoals altijd bij PCO stamt deze opname uit zeer betrouwbare bron. Die we niet prijsgeven natuurlijk.

http://tinyurl.com/aabo9m5

UFO? Orb? Wat!?

07/02/13

Orbs. Velen van ons kennen ze. Soms kun je ze gewoon met het blote oog zien. Bijvoorbeeld als lichtflitsjes. Orbs zijn kleine 'bolletjes energie' die vaak als paranormaal worden bestempeld. En dat is in veel gevallen ook zo. Dan worden ze gelinkt met geesten en andere plasmaverschijningen.

Maar niet alle lichtgevende bolletjes zijn orbs. Soms zijn het drones die vanuit UFO's worden gezonden. Dan zijn ze vaak wel wat groter.

In beide gevallen zijn deze energiebollen meestal pas te zien nadat een foto is ontwikkeld omdat er ten tijde van de foto niets bijzonders werd opgemerkt, en zeker geen orbs. Met geestverschijningen is dat al net zo. En met UFO's niet anders.

Maar wat te denken van een Orb waar een tekst in te zien is? Is het dan toch allemaal techniek?

Bekijk onze afbeelding en oordeel zelf!

Cool

UFO nachtopname 2013

23/01/13

Ja! We hebben er weer één. Een mooie nachtopname van een kleine UFO die behoorlijk verlicht is. Heel langzaam zakt-ie achter een paar bomen waarna hij links uit beeld verdwijnt. Achter de heuvel is water, een pier en links staat een clubgebouwtje van een visvereniging. De opname dateert van 14 januari 2013. Het beeld lijkt behoorlijk realistisch maar is helaas te wazig om hem exact te typeren. Maar het zou een variant van i4 kunnen zijn.

http://tinyurl.com/bc5fgfy

UFO's gefilmd rondom de Aarde

14/01/13

Ontkennen van het bestaan van UFO's wordt steeds lastiger na het zien van deze recente live opnamen vanuit een van de laatste de Space Shuttle missies. Het is gewoon druk daarbuiten!

Introductie

Zo oud als de mensheid
Een fenomeen dat al heel lang in de belangstelling staat: UFO's. UFO's zijn echter geen modern verschijnsel, want er wordt al vele eeuwen melding van gemaakt. Er zijn zelfs afbeeldingen van te vinden op piramides en ook op religieuze afbeeldingen kun je, als je het maar wilt zien, vliegende objecten tegenkomen.

We kunnen wel stellen dat UFO's er net zo lang zijn als de mensheid op Aarde is, en waarschijnlijk zelfs langer. Niet voor niets komen in zowel Oost en West als Noord en Zuid alle goden en godinnen, helpers en wat dies meer zij uit 'de hemel'. Of ze zijn daardoor gezonden of refereren er direct aan. Volgens een bepaalde overlevering is de mens zelfs ooit speciaal geschapen om op Aarde het zware werk voor deze gezanten te doen.

De Hemel
Het is erg naïef om te blijven veronderstellen dat al die bezoekers ergens 'zomaar in de lucht wonen zonder vaste woon- of verblijfplaats'. En dat ze 'zomaar' heen en weer vliegen in iets wat zich tussen het heelal en onze planeet zou bevinden. Wat een kinderlijke gedachte. Maar wel logisch gezien het feit dat de verslaggevers uit die verre tijden geen enkele technische achtergrond bezaten om een goed beeld te hebben kunnen schetsen van wat er zich toen allemaal in- en langs de hemel bewoog. Maar de verhalen zijn legio. Net als de afbeeldingen op bijvoorbeeld zeer oude monumenten.

Aards en buitenaards
Er zijn ook genoeg overleveringen, al dan niet op schrift, die verhalen over de verre, verre tijden dat onze eigen voorouders over dergelijke machines beschikten. Toen waren de Egyptische en Griekse beschavingen nog lang niet aan de orde.

In India heetten die machines bijvoorbeeld Vimana en Vailixi. Hier zijn teksten in het Sanskriet over. Beide typen worden nog steeds wereldwijd gezien al noemt men het zo'n Vailixi tegenwoordig 'moederschip'. De Hopi indianen noemden deze apparaten Páduwvoda, dat betekent Vliegend Schild.
In de Bijbel wordt zo'n voertuig voor de hemelbewoners of engelen Ephah genoemd of Merkabah.

Google en gij zult vinden! Blijf zeer kritisch maar sluit niet je ogen.

Enkele links:
Overleveringen: http://tinyurl.com/89jgug2
Vimana's:http://tinyurl.com/6t3vtcm
Bijbelteksten: http://tinyurl.com/74xhawu
Merkabahs: http://tinyurl.com/6po2ng4


De nieuwste toevoegingen staan onderaan de pagina !

Veelomvattende UFO docu

29/08/12

In 48 minuten krijg je een helder en verbijsterend inzicht in het bestaan van UFO's. De uiterst professionele documentaire is recent gemaakt door Paranormal TV (hier zie je al de 'link' met het paranormale) waarbij mensen van naam en faam worden geïnterviewd die getuigenissen afleggen en openlijk uitkomen voor hun zekerheid betreffende het bestaan van UFO's. Ga er even voor zitten, het is beslist de moeite waard!

Wat zie je onder andere: Grottekeningen uit Frankrijk en Spanje met Bisons, Mammoets en UFO's !! Middeleewse schilderijen met UFO's waaronder een beroemd meesterwerk waarop Maria is te zien met een UFO (let ook even op het logo van een UFO op haar kleding die versimpelde weergave is van de UFO op 32 minuten!). Het gaat natruurlijk ook over Area 51, de cover up en Roswell.  

Zeer interessant!

Hier is de link: http://tinyurl.com/ccqrpe5